Sista februari.

Tänka sig att det ska vara så svårt att göra ett litet avtryck här inne nu och då.. Jag vågar knappt gå tillbaka och titta hur länge sedan det var sedan sist. De senaste 20 minuterna har jag suttit och försökt komma på mitt lösenord hit, då är det illa! Jag försöker intala mig att det bara kan bli bättre. Vi får se hur det går med den saken.
 
Det är inte brist på händelser i livet, det är bara tiden som inte räcker till för att skriva ner dem. Jag får försöka bättra mig.
 
Vad händer som mest nu då?
Skolan rullar på i full fart och jag kan konstatera att det är lika mycket kvar av hela utbildningen som när jag kom tillbaka från mammaledigheten. Det var ju nyss! Tiden rusar, men jag trivs bra. Det är mycket i skolan och tiden finns inte till så mycket mer på sidan om. Vänner försöker jag träffa dom få tillfällen de stämmer man allas olika upplanerade liv. Vi är i skolan i princip varje dag, och när vi inte är där förväntas det att vi ska läsa massor hemmavid. Tur att Oliver trivs bra på förskolan och det är inga problem vid lämningarna. Han har inte så långa dagar ändå, och är alltid ledig på fredagar, så vi försöker kompromissa så bra det går utan att vår lilla kille ska bli lidande!
 
Micke ligger borta på jobb måndag-torsdag så det är mindre kul för tillfället. Vi får vardagen att gå runt, men det är verkligen inte en rolig tillvaro. Han har inte flyttat från Kolbäck för att sedan vara ifrån oss så stora delar av veckan. Nej, det här ska vi få ordning på!
 
Ikväll har jag och Oliver varit och myst på hos kompisar och ätit semla, fettisdagen till ära. Vi är så lyckligt lottade med så fina vänner i närheten av oss.
Som sagt, vi får vardagen att rulla men jag vill lite mer. Den ska bubbla och kittla i magen! ;)
 
När jag minns tillbaka på den underbara sommaren med mina finaste killar. En av våra många besök till fårhagen alldeles intill vårat hus!