Kolbäck och Ullared

Återigen sitter vi i bilen på väg ner till Kolbäck, med ca 5 mil kvar. Resan ner har gått så otroligt smidigt! Oliver sov de första 3 timmarna och sedan dess har han varit vaken och nöjd. Vi kan inte annat än njuta! 
Helgen kommer att bestå av farmor och farfar mys för Oliver men framför allt en tripp för oss ner till Ullared!!
Jag är så shoppingsugen och listan är lång! Vi ska spana på allt från barnrumsinredning till julklappar! Lycka! ♡
 
Annars då? Jag gör praktik och har precis passerat
Tredje veckan. Tiden rusar förbi och jag trivs så otroligt bra! Det är skönt när man ser fram emot att sätta sig på cykeln på morgonen. Inte en gång att jag känner att jag hellre hade gått i skolan! ;) 
Killarna är hemma tillsammans om dagarna, och har det toppenbra. Oliver behöver massor av pappatid och jag vet att den här perioden gör dem gott!
 
Vi har fått plats för inskolning den 7/11, en månad bort med andra ord. Förskolan känns toppen och personalen är jättegulliga. Vi har till och med hunnit vara på vårat första föräldramöte! ;) Det är med blandade känslor som man ser på förskolan.  Självklart känns det toppen att vi hae ett bra intryck av förskolan, men det är det viktigaste vi har som ska lämnas bort och det är tudelat. Mina lilla lilla kille, han föddes ju nyss?! 
Men jag unnar honom härliga dagar på förskolan med sina kompisar, han kommer att stormtrivas! Och jag kommer att se fram emot varje hämtning! ♡
 
Ett nytt kapitel i livet med andra ord!
Lilla storkillen som har stulit mitt hjärta! ♡